Φωτιά Νεα Μακρη / Xer9ifqd88ajlm - Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Y Qbnszk2z Kmm
Y Qbnszk2z Kmm from img.news.gr
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Nea Makrh Fwtia Twra Ektos Elegxoy H Pyrkagia Anaferei O Dhmarxos Mara8wna Alphafreepress Gr
Nea Makrh Fwtia Twra Ektos Elegxoy H Pyrkagia Anaferei O Dhmarxos Mara8wna Alphafreepress Gr from www.alphafreepress.gr
Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε .

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Zye98wx9hbalmm
Zye98wx9hbalmm from www.zarpanews.gr
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και .

Φωτιά Νεα Μακρη / Xer9ifqd88ajlm - Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.